074 – 29 19 155

Industriestraat 11 – Borne

Volg Bucon

gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor gebouwen
Bucon maakt uw pand tot in detail af
Meer informatie
dak- en wandbeplating voor bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, stallen, winkels en kantoorpanden
Duurzame coatingen in een scala aan kleuren
Meer informatie
leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor zowel nieuwbouw als renovatie
Totaalprojecten voor zowel aannemer als particulier
Meer informatie

Zetwerk

Bucon Borne B.V. heeft een uitgebreid aantal computergestuurde machines, waarmee al het zetwerk (boeien, dakkappen, windveren, hoeken en andere afwerkingen) in onze eigen werkplaats gemaakt wordt. Hierdoor zijn wij in staat om totaalprojecten voor zowel aannemers als particulier uit te voeren.

Zetwerk wordt gebruikt voor de afwerking van zowel wand- als dakbeplatingen. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat. Door hetzelfde materiaal te gebruiken uit een zelfde productieproces als de platen en panelen kan kleurverschil tot een minimum worden beperkt.

Ook alleen materiaal leverbaar

Naast het totaalpakket leveren wij ook alleen de materialen. Zoals alle mogelijke metalen profielplaten, sandwichpanelen en alle toebehoren en accessoires. 

Kom gerust even langs in onze showroom voor advies en vraag naar de mogelijkheden. 

Specifieke vragen over een product?

 

Bucon Borne B.V. is hét bedrijf voor het leveren, aanbrengen en afwerken van uw wand- en dakbeplatingen. Omdat ons team gespecialiseerd is op één vakgebied is de kwaliteit van hoog niveau.n de afstand spant/spant (meestal ca. 5,0 m) en dragen de belastingen op de gevelconstructie over op de betreffende kolommen. De binnendozen vormen tevens een nagenoeg vlakke binnenafwerking en de drager voor de isolatie die in en/of vóór de dozen wordt aangebracht.