074 – 29 19 155

Industriestraat 11 – Borne

Volg Bucon

gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor gebouwen
Bucon maakt uw pand tot in detail af
Meer informatie
dak- en wandbeplating voor bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, stallen, winkels en kantoorpanden
Duurzame coatingen in een scala aan kleuren
Meer informatie
leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor zowel nieuwbouw als renovatie
Totaalprojecten voor zowel aannemer als particulier
Meer informatie

Montage

Montage kunt u zelf uitvoeren aan de hand van ons vakkundig advies. De beplating die wij aanleveren kunnen wij ook voor u monteren. Hiervoor hebben wij vakbekwame monteurs in dienst, die op een professionele wijze de montage verrichten. Onze monteur hebben professioneel gereedschap, bevestigings- en afdichtingsmiddelen.

Voor de werkzaamheden die op hoogte wordt uitgevoerd hebben we de beschikking over het nodige klimmateriaal, een eigen verreiker en hoogwerkers, zodat de werkzaamheden op een veilige en doordachte wijze kan worden uitgevoerd. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA veiligheidscertificaat.

Wij werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen metalen gevel en daken van Dumebo DWS, waardoor u verzekerd bent van de verwerking en de bevestiging van de beplatingen volgens de eisen en laatste stand van de techniek.

Kenners van wand- en dakbeplating

Al jaren is Bucon uit het Twentse Borne gespecialiseerd in het beplaten van daken, wanden en het bekleden van gevels. Niet alleen het leveren van de materialen, maar tevens de montage ervan. Daarmee is enorm veel praktische kennis vergaard waardoor Bucon een betrouwbare leverancier en gedegen montagebedrijf is, maar ook een betrouwbare sparringpartner voor architecten en bouwbedrijven voor de optimale verwerking van deze panelen en platen. Zowel in technisch als esthetisch opzicht.

Specifieke vragen over een product?

 

Bucon Borne B.V. is hét bedrijf voor het leveren, aanbrengen en afwerken van uw wand- en dakbeplatingen. Omdat ons team gespecialiseerd is op één vakgebied is de kwaliteit van hoog niveau.n de afstand spant/spant (meestal ca. 5,0 m) en dragen de belastingen op de gevelconstructie over op de betreffende kolommen. De binnendozen vormen tevens een nagenoeg vlakke binnenafwerking en de drager voor de isolatie die in en/of vóór de dozen wordt aangebracht.