074 – 29 19 155

Industriestraat 11 – Borne

Volg Bucon

gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor gebouwen
Bucon maakt uw pand tot in detail af
Meer informatie
dak- en wandbeplating voor bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, stallen, winkels en kantoorpanden
Duurzame coatingen in een scala aan kleuren
Meer informatie
leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor zowel nieuwbouw als renovatie
Totaalprojecten voor zowel aannemer als particulier
Meer informatie

Dakbeplating

Ook dakbeplating hebben wij in verschillende uitvoeringen, zoals geïsoleerde sandwichpanelen. Te verkrijgen in verschillende profileringen. Te denken valt aan een trapeziumpaneel, golfpaneel of een dakpaneel met een dankpannenmotief (dakpanpaneel).

Tevens zijn er geprofileerde staalplaten verkrijgbaar in een trapeziumprofiel, een golfprofiel en een dakpanprofiel. De stalen sandwichpanelen en profielplaten zijn voorzien van een duurzame coating en leverbaar in een groot scala aan kleuren.

Kwaliteit

Bucon Borne B.V. is kwaliteitsleverancier van metalen wand- en dakbeplating. Of het nu gaat om opslagloodsen, stallen, sporthallen of winkel- en kantoorpanden, Bucon heeft altijd een duurzame en fraaie oplossing voor u. En omdat het zetwerk in eigen werkplaats wordt uitgevoerd én wij beschikken over onze eigen gekwalificeerde montageploeg, kunnen wij u altijd snel en efficiënt van dienst zijn. 

Specifieke vragen over een product?

 

Bucon Borne B.V. is hét bedrijf voor het leveren, aanbrengen en afwerken van uw wand- en dakbeplatingen. Omdat ons team gespecialiseerd is op één vakgebied is de kwaliteit van hoog niveau.n de afstand spant/spant (meestal ca. 5,0 m) en dragen de belastingen op de gevelconstructie over op de betreffende kolommen. De binnendozen vormen tevens een nagenoeg vlakke binnenafwerking en de drager voor de isolatie die in en/of vóór de dozen wordt aangebracht.