Warmdakplaten van een uitstekende kwaliteit - Bucon.nl

Met warmdakplaten is alles realiseerbaar

Warmdakplaten als dak bekleding

Bij elk bouw- of renovatieproject dat dakbekleding omvat, zijn dakplaten één van de mogelijke oplossingen. Warmdakplaten zijn ideaal wanneer er grote vlakke daken bekleed moeten worden. Ze functioneren als dragers bij elk dak waarbij isolatie voorzien is. Bucon heeft een ruim gamma warmdakplaten in verschillende diktes. Een expert met de nodige vakkennis en ervaring beoordeelt samen met u welke warmdakplaten zich het best lenen voor uw project. Afhankelijk van de ruimte die bekleed wordt, zal een afwerking of coating vereist zijn. Doordat Bucon al van bij het voortraject betrokken is, bent u verzekerd van de beste oplossing en de scherpste prijs.

Met warmdakplaten is alles realiseerbaar

De term 'warmdakplaten' verwijst naar de functie van de profielen als dragende platen voor geïsoleerde daken. Deze platen zijn in verschillende profielhoogtes en verschillende lengten te verkrijgen, tot maximaal 23 meter. Met warmdakplaten bent u verzekert van snel en veilig werken.

Bij het ontwerpen wordt u vrijwel niet gehinderd door beperkingen voor de vormen van het dak door het gebruik van warmdakplaten. Het dak kan rechthoekig, ruitvormig of afgeschuind zijn of zelfs een ronde vorm hebben, met deze platen kunt u alle kanten op. Bij een vlak dak kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in het gebouw. Is het dak schuin, kan dat ook zonder problemen worden opgelost.

Verder bieden de warmdakplaten i.c.m. de isolatie vele verschillende functionele oplossingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan; brandveiligheid, thermische isolatie of geluidsisolatie.

De warmdakplaten worden geleverd in sendzimir verzinkte uitvoering  of bijvoorbeeld met een interieurcoating (grijswit). Met deze kleur hoeft er minder gebruik te worden gemaakt van de verlichting en bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

In platte of lichthellende daken worden geprofileerd warmdakplaten veelal toegepast als dragende ondergrond voor de waterkerende dakbedekkingsconstructie. En gelet op de profilering van de dakplaten zal altijd een isolatielaag tussen de geprofileerde dakplaten en de dakbedekking worden toegepast.

Warmdakplaten kennen vele voordelen

De warmdakplaten hebben verschillende voordelen, zo zijn de platen:

 

  • Duurzaam;
  • Economisch;
  • Veilig voor mens en milieu;
  • Makkelijk te verwerken.

 

Kenmerken van de warmdakplaten van Bucon

De geprofileerd stalen dakplaten hebben als kenmerk een relatief grote profielhoogte, waardoor grote overspanningen kunnen worden gerealiseerd. De platen zijn vrijwel altijd trapeziumvormig.

Bucon verkoopt een aantal verschillende typen profielplaten. Een zeer veel gebruikt type in de bouw is de SAB 106R+/750. verder hebt u keuze van de laagste profielplaat 35R/1035 tot de hoogste profielplaat 200R/750. Bij ieder product wordt een maximaal aanbevolen lengte aangegeven, uiteraard afhankelijk waarvoor u de warmdakplaten wilt toepassen. Verder zijn alle diktes van de warmdakplaat van 0,75 mm tot en met 1,50 mm.

Een vrijblijvende offerte van Bucon voor dakplaten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor warmdakplaten die u gedurende het hele project kan bijstaan? Wilt u dakplaten kopen die op maat gezaagd worden en die u zelf kunt monteren? Bent u op zoek naar advies omtrent uw project of prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bucon en ontdek welke warmdakplaten het best bij uw pand passen.