Over Bucon

Bucon Borne B.V. is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dak- en wandbeplating voor bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, stallen, winkels en kantoorpanden, zowel nieuwbouw als renovatie.

De metalen beplatingen die wij monteren zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, zoals geïsoleerde sandwichpanelen en diverse geprofileerde staalplaten. De metalen beplatingen hebben verschillende duurzame coatingen in een scala aan kleuren.

Bucon Borne B.V is de afgelopen tijd uitgebreid met de nieuwste computergestuurde machines, waarmee al het zetwerk (boeien, dakkappen, windveren, hoeken en andere afwerkingen) in onze eigen werkplaats gemaakt wordt. Door deze uitbreiding zijn wij in staat om totaalprojecten voor zowel aannemer als particulier uit te voeren.

Bucon Borne B.V. heeft eigen gekwalificeerde montagemedewerkers in dienst en in zeer drukke tijden wordt gebruik gemaakt van vaste betrouwbare montagebedrijven.

Voor meer informatie zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 074-2919155.

Ook voor toelevering

Naast het totaalpakket leveren wij ook alleen de materialen. Zoals alle mogelijke metalen profielplaten en sandwichpanelen. Alles wordt geleverd in standaard kleuren met korte levertijden.

Tevens verzorgen wij zetwerk vervaardigd uit vlakke platen tot max. 4 meter in de standaard kleuren uit eigen werkplaats. Dit wordt gemaakt met onze nieuwste computergestuurde Guilloline schaar en kantpers.

Voor langer zetwerk uit 1 stuk kunt u ook bij ons terecht. Alleen dit heeft enige levertijd.

    Naast beplatingen en zetwerk verkopen wij alle mogelijke accesoires t.b.v beplating. zoals:
  • Schroeven voor beplating, zowel verzinkt, RVS als in kleur;
  • Speciale boeibeplatingschroeven in kleur gemoffeld;
  • Profielvullers (vulblokken) zowel in PE als steenwol;
  • Flexibele dakdoorvoeren voor profielplaten.
  • Dakkappen/windveren/boeibeplatingen e.d.
  • Dakpanplaten en geisoleerde dakpanpanelen.

Op al onze overeenkomsten zijn de metaalunievoorwaarden van toepassing. Op aanvraag kunnen wij u een exemplaar van deze voorwaarden toezenden.

Bucon Borne B.V. is hét bedrijf voor het leveren, aanbrengen en afwerken van uw wand- en dakbeplatingen. Omdat ons team gespecialiseerd is op één vakgebied is de kwaliteit van hoog niveau.

Specifieke vragen over een product?
Neem contact op met Bucon