Kouddakplaten van een uitstekende kwaliteit - Bucon.nl

Hoogwaardige kouddakplaten voor diverse toepassingen

U bent op zoek naar hoogwaardige kouddakplaten voor de aanleg van een nieuw dak of voor de renovatie van een reeds bestaand dak? Dan bent u bij Bucon aan het juiste adres. In ons ruim voorziene assortiment vindt u diverse kouddakplaten. De platen worden toegepast op hellende en ronde daken waar een isolatie niet nodig is, zoals bijvoorbeeld een schuur of industriële dan wel agrarische gebouwen.

Kouddakplaten, geschikt voor hellende en ronde daken

De verschillende kouddakplaten zijn ontworpen voor hellende en ronde daken waarbij isolatie in combinatie met bitumen of kunststofdakbedekking niet nodig is. Hierbij dient de plaat, gemaakt van staal of aluminium als laatste afwerking. De door Bucon geleverde platen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met golfprofiel of trapeziumprofiel. Diverse afmetingen maken het mogelijk om voor elk dak een passende oplossing te vinden. Om condensvorming te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd anti-condensvlies, dat aan de onderkant van de platen bevestigd dient te worden. In plaats van een trapezium gevelplaat te gebruiken kan de kouddakplaat als alternatief dienen. Indien gewenst kunnen de platen ook aangebracht worden op gordingen, binnendozen of in combinatie met glaswol- of steenwolisolatie of warmdakplaten.

Voordelen kouddakplaten

-        Geschikt voor hellende en ronde daken

-        Toe te passen op plaatsen waar geen isolatie nodig is (industrie, agrarische bedrijven, schuur of fietsenstallingen)

-        Verkrijgbaar in diverse afmetingen

-        In verschillende golf- en trapeziumprofielen te verkrijgen

-        Alternatief voor gevel trapeziumplaten

-        Makkelijke en snelle afwatering

-        Gegarandeerd jarenlang bestand tegen weersinvloeden

Bucon heeft reeds lang ervaring op het gebied van het leveren van hoogwaardige dak- en wandbeplatingen. Heeft u vragen met betrekking tot het leveren of plaatsen van kouddakplaten? Bucon wil u graag verder helpen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.