Geïsoleerde wandpanelen van een uitstekende kwaliteit - Bucon.nl

Renovatie met geïsoleerde wandpanelen

Afhankelijk van het type project dat u wilt uitvoeren kan het belangrijk zijn om te kiezen voor wandplaten die geïsoleerd zijn. Bij private woningen bijvoorbeeld is dit een absolute noodzaak. Een gemakkelijke manier om isolatie te verzorgen, is gebruik te maken van geïsoleerde wandpanelen aan de binnenzijde van de woning en geïsoleerde gevelpanelen aan de buitenzijde. Er zijn verschillende diktes binnen het gamma geïsoleerde wandpanelen die ieder hun eigen isolatiewaarde kennen. 

De kenmerken van geïsoleerde panelen

Zowel bij kantoorgebouwen, scholen, woningen als industriële gebouwen wordt vaak gekozen voor geïsoleerde gevelpanelen. Veelal omdat het gebruik van dit type wandplaten een enorme energiebesparing met zich meebrengt.,Om aan de vraag naar wandplaten die goed isoleren te voldoen, heeft Bucon een uitgebreid gamma panelen die voorzien zijn van isolerend materiaal. De reden om met verschillende isolatiewaarden te werken, zijn de eisen en wensen die gesteld worden. Wanneer er minder isolatie gebruikt wordt, zijn de wandplaten vanzelfsprekend goedkoper dan bij panelen met een heel hoge isolatiewaarde.  En omdat niet elk project dezelfde mate van isolatie nodig heeft, is het belangrijk dat u ook op dit vlak een weloverwogen keuze kunt maken. Bucon geeft u graag advies over de mogelijke besparingen die een bepaald type paneel met zich meebrengt en de tijd die nodig is om uw investering terug te winnen.

Bucon heeft zowel wandplaten die geïsoleerd zijn voor gebruik binnenshuis als voor de gevelbekleding. Sommige panelen kunnen voor beide toepassingen gehanteerd worden. Het grootste verschil tussen de verschillende panelen betreft de afwerking. Aan de kant van de gevel bent u wellicht op zoek naar strakke, moderne panelen in een neutrale kleur of klassieke, traditionele panelen die het karakter en de uitstraling van de woning respecteren. Aan de binnenzijde echter is een uitgebreid kleurengamma vaak essentieel om ervoor te zorgen dat de panelen bij het interieur passen. Daarnaast is vaak ook een andere afwerking gewenst bij de panelen die zichtbaar zijn wanneer u zich in de woning of het pand bevindt. Dankzij een ruim en gevarieerd assortiment kan Bucon nagenoeg altijd aan uw wensen en eisen tegemoetkomen op gebied van uiterlijke kenmerken en design.

De voordelen van wandpanelen met isolatie bij Bucon 

  • Lagere energierekeningen dankzij een goede warmte-isolatie
  • Vermijden van geluidsoverlast door middel van perforatietechniek
  • Verschillende profielen, kleuren en maten mogelijk
  • Advies op maat van een vakman van Bucon
  • Snelle montage zonder hinder van stof en gruis
  • Indien gewenst: advies tijdens elke fase van uw project 

Vrijblijvende offerte voor geïsoleerde gevelpanelen

Om een beeld te krijgen van de zaken die Bucon voor u kan doen en de mogelijkheden die er bestaan op gebied van geïsoleerde wandpanelen en gevelpanelen, verzorgen wij u op basis van uw informatie graag vrijblijvend een offerte.

Het is ook mogelijk om gevel sandwichpanelen, wand sandwichpanelen, dak sandwichpanelen, geïsoleerde dakpanelen of dakisolatieplaten te overwegen.