Geïsoleerde sandwichpanelen van een uitstekende kwaliteit - Bucon.nl

Geïsoleerde sandwichpanelen voor elk type project

Of u nu een industrieel project wil opstarten, een school wil renoveren, een stalling of een private woning, voor ieder van deze gebouwen is er een aangepast gamma geïsoleerde sandwichpanelen dat perfect aansluit bij de eisen en wensen van het pand.  Bucon heeft geïsoleerde sandwichpanelen voor zowel gevel- als dak bekleding in verschillende kleuren, maten en vormen. Bucon kan de panelen op maat zagen zodat ze dadelijk bruikbaar zijn. Dit is handig wanneer u de plaatsing zelf wilt uitvoeren. Elk paneel is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van kwalitatief isolatiemateriaal. U kunt de panelen los bestellen of ze door een vakman van Bucon laten monteren.

Kenmerken van de geïsoleerde sandwichpanelen

Geïsoleerde sandwichpanelen zijn uiterst populair voor gebruik bij verschillende soorten gebouwen. Op de eerste plaats zijn dit type panelen relatief goedkoop, een element dat zeker niet onbelangrijk is. Daarnaast leveren ze ook nog eens een fikse besparing op vlak van energie op. Geïsoleerde sandwichpanelen met een dikke kern van PIR, PUR of steenwol kunnen een isolatiewaarde hebben die hoog genoeg is om te voldoen aan de eisen van een energiezuinige of passieve woning. Wanneer ze bovendien voorzien zijn van een geperforeerde zijde, zorgen ze ook voor geluidsabsorptie in de woning of het pand.

Omdat elke woning zijn eigen sfeer en uitstraling kent, is het belangrijk om panelen te kiezen die hierbij aansluiten. Geïsoleerde sandwichpanelen kunnen in een waaier aan verschillende kleuren gekocht worden dankzij het gebruik van coating. Op deze manier is het mogelijk om panelen te vervaardigen die zowel in de klassieke, traditionele woning passen als in het moderne en strakke kantoorgebouw. Doordat de panelen gemaakt worden in gemakkelijk bewerkbare materialen is een afwerking tot in het kleinste detail mogelijk. Dit is essentieel wanneer de panelen gebruikt worden in een private woning voor de bekleding van het dak of de wanden. Voor het dak kunt u ook gebruik maken van dakisolatieplaten of sandwichpanelen dak.

Ten slotte zijn sandwichpanelen gemakkelijk en snel te plaatsen. Wanneer u een renovatie heeft die plaatsvindt terwijl het pand of de woning al in gebruik is, wilt u wellicht zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Tal van soorten wandbekleding of dak bekleding brengen veel stof met zich mee en vragen meer tijd dan gewenst is. Sandwichpanelen echter kunnen zeer snel gemonteerd worden zonder veel hinder. Doordat de panelen makkelijk te plaatsen zijn, kunt u ervoor kiezen om bij kleinere projecten dit deel van de werken zelf uit te voeren. Het is ook mogelijk om sandwichpanelen voor een wand te gebruiken of sandwichpanelen voor een gevel.

Voordelen van geïsoleerde sandwichpanelen

Het gebruik van sandwichpanelen kent heel wat voordelen. We zetten de belangrijkste even op een rijtje: 

  • Geïsoleerde sandwichpanelen zorgen voor een fikse energiebesparing
  • Ze hebben een lage aankoopprijs en kennen een hoge levensduur
  • Er is een ruime keuze op het gebied van materialen, kleuren en structuren
  • Een snelle plaatsing zonder hinder kan geregeld worden
  • Sandwichpanelen kunnen zowel voor de bekleding van daken als wanden gebruikt worden
  • Bucon kan de panelen vooraf op maat zagen
  • Bucon zorgt voor een service van a tot z

 

Een offerte voor geïsoleerde sandwichpanelen pakt altijd goed uit

Wilt u weten welke sandwichpanelen in uw project passen en welke besparingen ze u kunnen opleveren? Vraag dan nu een offerte aan en laat u adviseren door een van de vakmensen van Bucon. Onze jarenlange ervaring zal ook bij uw project van pas komen.