Geïsoleerde dakpanelen? Dakpanelen met isolatie energiebesparend

Altijd sneller met geïsoleerde dakpanelen

Kiezen voor het werken met geïsoleerde dakpanelen levert zowel de doe-het-zelver als de bouwprofessional een aanzienlijke tijdswinst op. Dat geldt uiteraard voor het leggen zelf, maar begint al bij de voorbereiding. Zo wint u niet alleen tijd maar bespaart u uzelf tegelijkertijd heel wat hoofdbrekens. Panelen met de juiste afmetingen vraagt immers veel minder puzzelwerk en dichting dan een klassieke lei of dakpan. U heeft dus veel minder rekenwerk vooraf. Bovendien garandeert onze totaalservice u, dankzij het gegeven dat u niet langer zelf een aantal leveranciers hoeft te coördineren, de gemoedsrust te weten dat al uw materialen klaar liggen op de dag dat u de start van uw werken gepland heeft. 

Dakpanelen met isolatie, het kan nog sneller!

Indien u besluit te werken met geïsoleerde dakpanelen, geniet u uiteraard diezelfde voordelen maar dan in het kwadraat. Met een geïsoleerd dakpaneel hoeft u immers ook geen isolatie meer apart te bestellen of te plaatsen. Dit bespaart u opnieuw extra tijd en verkleint bovendien in grote mate de kans op fouten. 

Design op maat

U kunt uw geïsoleerde dakpanelen bestellen in verschillende uitvoeringen. Starten we met een dakpaneel met een strak design dat perfect aansluit bij een hedendaags en zelfs minimalistisch ontwerp. Het spreekt voor zich dat uw bedrijfsgebouw, afgewerkt met dergelijke dakpanelen met isolatie uw hele bedrijf een moderne en efficiënte uitstraling geeft. Voor hen die het liever wat rustieker willen, hebben we dakpanelen geïsoleerd die visueel volledig aansluiten bij het eerder klassieke pannendak. Deze laatste dakpanelen worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor renovatie en zelfs nieuwbouw in agrarische gebieden.  Dit kan uiteraard perfect passen bij een paardenstal of biologisch bedrijf maar evengoed bij een ultramoderne onderneming met oog voor zijn omgeving. Op deze manier kunt u uw dak toch nog voorzien van dakpanelen geïsoleerd met een werkende constructie.

Dakpanelen geïsoleerd? Voor iedere toepassing mogelijk

Verder heeft u de keuze, of kunt u uw klanten de keuze bieden, tussen verschillende dikten en isolatiewaarden voor onze dakpanelen met isolatie. Deze keuze zal uiteraard mede bepaald worden door de uiteindelijke toepassing van het te renoveren of te bouwen pand. Om uw dak te isoleren heeft u ook de mogelijkheid om dakisolatieplaten te gebruiken, een sandwich dakplaat, of sandwichpanelen gevel of sandwichpanelen wand

Meer dan een bouwbesparing alleen

Bouwen met dakpanelen met isolatie werking is duurzaam bouwen. Dankzij dergelijke dakpanelen bespaart u op lange termijn immers behoorlijk op uw energieverbruik en zo ook in geld. Het duurzame ecologisch bewustzijn dat u daarbij etaleert komt daarbovenop in een klap het imago van uw bedrijf ten goede. Duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn tegenwoordig de trends waar zowel de overheid als de burger steeds bewuster mee bezig is. 

Snel afgewerkt

Welk paneel u ook kiest, met de keuze voor dakpanelen met isolatie in één bent u in alle gevallen verzekerd van een snelle bouwmethode met een lagere totaalprijs én met minder hoofdbrekens. Een voordeel dat ook uw klanten in hoge mate zullen appreciëren. Een snelle winddichtheid van het gebouw op zich betekent immers meteen een snellere start en snelheid bij het verdere binnenwerken en dat door het bevestigen van dakpanelen die geïsoleerd zijn. Uw klanten zullen u ook dankbaar zijn wanneer u hen er op wijst dat zij dankzij de aankoop van geïsoleerde dakpanelen niet alleen op lange termijn besparen op hun energierekening maar ook aanspraak kunnen maken op tal van subsidies en fiscale voordelen.